Trafiktillstånd

Vi har trafiktillstånd enligt yrkestrafiklagen som krävs för att utföra all typ av flyttverksamhet.

Innehar F-Skatt

Vi har självklart varit F-beskattade sedan 1994 då vi startade upp.

Försäkring

Vi har bohagsförsäkring hos If-försäkringar, detta innebär att ditt bohag är försäkrat under flytten.

Flyttfirma i Stockholm

rating
Välkommen att anlita Arbetspartner Vi är en komplett flyttfirma som erbjuder samtliga tjänster som behövs vid en flytt. Vi erbjuder främst våra tjänster till de som vill flytta inom, till eller från Stockholm. Vår verksamhet startade 1994 och vi har genom åren märkt att flexibilitet är nyckeln till framgång.

Vänligen fyll i en offertförfrågan till höger för att få kostnadsfri offert.

Skicka snabboffert

  Omdömen

  Rekommenderat Företag av Reco – Fem år i rad

  Eftersom våra kunder varit väldigt nöjda och lämnat mycket positiva omdömen hos Reco så har vi blivit utsett till ”Rekommenderat företag” fem år i rad vilket vi är jättestolta över.

  Facebook

  Professionell Flytthjälp

  Som kund ska det vara enkelt och tydligt att anlita oss. När du hör av dig till oss så går vi igenom er situation tillsammans och kan därefter ge en offert. Några dolda avgifter uppkommer aldrig.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan för just er flytt. Då kan vi lättare säga vad för storlek på lastbil eller antal flyttgubbar vi behöver använda oss av.

  Offert på flytt:

  1. Fyll i ”Snabboffert” en bit upp på denna sida.
  2. Vi ger en tydlig offert på vad det kommer att kosta inklusive RUT-avdrag (enbart för privatpersoner).
  3. Om du accepterar och godkänner offerten skickas en bekräftelse ut som ni godkänner.
  4. Förvänta dig en smidig och effektiv flytt.

  Företagskunder

  Privatflytt / Bohagsflytt

  Med säkerhet och service i fokus samt ett flertal tjänster inom flytthjälp är vi en trygg flyttfirma att anlita.

  Vi sätter säkerheten högt och har självklart trafiktillstånd (vilket krävs för bohagsflytt), F-skatt och försäkring. Dessutom genomför vi alla flyttar med egna lastbilar och har utbildad personal.

  Privatpersoner anlitar oss främst vid flytt mellan bostäder i Stockholm men vi hjälper även till med utrensning efter dödsbo eller flytt av enskilda större föremål som exempelvis ett piano.

  Vårt mål är att vara ett första val oavsett vilken tjänst inom flytt som efterfrågas.

  • Alla tjänster på ett ställe
   Arbetspartner är en den självklara flyttfirman för dig som vill ha all hjälp från samma ställe. Vi kan ordna allt från flyttkartonger och magasinering till flytthjälp och slutligen flyttstädning.
  • Högt betyg på Reco & Rekommenderat företag
   Med ett mycket högt betyg (4,8 av 5) på Reco visar våra kunderna att de uppskattar våra tjänster. Vi har även blivit utnämnda till ”Rekommenderat företag” av Reco tre år i rad, 2016, 2017 och 2018.
  • Proffsig flytthjälp till rätt pris
   Vi påstår inte att vi är den billigaste flyttfirman i Stockholm – men att du får en prisvärd och säker flytthjälp av ett seriöst företag i branschen.

  Företagsflytt / Kontorsflytt

  Ingen företagsflytt är den andra lik – därmed har vi även en helt flexibel och anpassningsbar flytthjälp. Vet ni vad ni behöver hjälp med så erbjuder vi en smidig lösning utifrån era behov.

  Är det första gången som kontorsflytt sker? Läs gärna vår vägledande guide om alla steg i flyttprocessen. Där går vi igenom vad ni bör tänka på och vilka tjänster vi kan bistå med på vägen.

  Det som främst uppskattas av våra kunder är det breda utbudet av tjänster vi har vid kontorsflytt och företagsflytt.

  • Från start till mål
   Läs gärna vår checklista för företagsflytt vilken ger en bra överblick över processen. Vi är sedan med från planeringen till att hela flytten är klar. Vi kan magasinera eller flytta möbler inom lokalerna vid exempelvis mindre renoveringar men även bistå med flytthjälp, städning och andra tjänster.
  • Stora och små företag
   Vi har bland annat arbetet för IKEA, Schenker, Svensk Fastighetsförmedling och Bringwell. Stora företag som ställer höga krav på service och kvalité. Men självklart är vi även en flyttfirma som hittar flexibla lösningar för småföretagen.
  • Stor kapacitet
   Med sex egna lastbilar har vi kapacitet att genomföra de flyttar som mindre flyttfirmor kan ha svårt att klara av. Vi hittar alltid en lösning på problem som kan uppstå vägen.

  Välja bland flyttfirmor i Stockholm

  Det finns både städföretag och flyttfirmor i Stockholm som erbjuder flytthjälp till privatpersoner och företag. Oavsett om du låter pris, rykte eller utbud av tjänster avgöra vilket företag som ska anlitas rekommenderar vi starkt att du kontrollerar att företaget har aktuella tillstånd och försäkringar.

  För att få transportera (flytta) gods krävs Trafiktillstånd vilket ges från Transportstyrelsen. Utan detta tillstånd sker inte flytten lagmässigt vilket kan få ödesdigra följder utifrån att försäkringsbolag exempelvis kan vägra ersättning om en skada uppstått och företaget inte haft Trafiktilltillstånd. Självklart har vi aktuellt trafiktillstånd vilket även kan laddas ner via PDF här.

  Du kan kontrollera om en flyttfirma har Trafiktillstånd via Transportstyrelsens hemsida. Vår starka rekommendation är att inte anlita företag för flytthjälp om de inte har detta tillstånd.

  Det andra som alltid bör kontrolleras är att företag har Bohagsförsäkring. Därmed är hela bohaget försäkrat under hela flytten och ersättning kan betalas om något skulle skadas. Mer om vår försäkring kan läsas här.

  Tredje punkten är att välja en flyttfirma som erbjuder samtliga tjänster som önskas vid flytten. Att anlita ett företag för flytt, ett annat för städ och en tredje för magasinering är knappast en smidig lösning. Vi på Arbetspartner Stockholm är en flyttfirma som erbjuder färdiga lösningar oavsett vilken hjälp som behövs vid flytten. Enklare och smidigare från början till slut.