Magasinering Stockholm

Prisvärd magasinering i Stockholm

Om du står mellan två bostäder eller ska hyra ut din lägenhet omöblerad under en längre tid kan du vara i behov av magasinering. Då kan du förvara dina ägodelar hos oss så länge. Vi erbjuder magasinering i Stockholm i ett varmlager som kan tillgodose alla dina behov.

Dina ägodelar är i säkert förvar tills du vill hämta upp dem igen. För oss är det otroligt viktigt att du som kund känner att dina saker är i trygga händer. Därför har vi lagt stor fokus på säkerheten i samtliga av våra lokaler inklusive Stockholm.

Vi erbjuder magasinering i Stockholm till både privatpersoner och företag som exempelvis undergår en kontorsflytt. Hos oss kan ni välja korttidslagring då vi debiterar per vecka eller långtidslagring då vi debiterar månad eller kvartal.

Pris för magasinering

Magasinering kostar 125 kr per kubikmeter och månad.

På 1 kvm boyta kan du räkna med ca 0,40 kubikmeter bohag. En flyttkartong rymmer ca 0,1 kubikmeter bohag

Förvaring i smidiga trälådor

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda dig som kund förvaring i hållbara och smidiga trälådor i vårt magasin i Stockholm. Faktum är att de är specialbyggda för just detta ändamål. Det gör att dina saker också är skyddade från damm. Om du har några värdesaker magasineras dessa i kassaskåp.

Vi har även pallplatser och annan förvaring beroende på exakt vad du ska förvara. Vårt lagerhotell finns i Stockholm. Du är varmt välkommen att besöka oss här om du vill se hur vi jobbar eller är nyfiken på hur magasinering fungerar.

Så fungerar magasinering

Om du går i tankar om att magasinera dina möbler kan du när som helst kontakta oss för en offert. Den är helt förutsättningslös och du bestämmer själv om du vill gå vidare eller inte. Priset för magasinering är 125 kr per kubikmeter i månaden. Du väljer själv hur många månader möblerna ska vara magasinerade.

Du behöver inte heller oroa dig för transporten till vårt lager, det kan vi hjälpa till med om det skulle behövas.

Vilka fördelar finns med magasinering?

  • Spara plats i hemmet: Genom att magasinera de möbler som du inte längre använder kan du spara plats i ditt hem och få plats för de möbler som du faktiskt använder.
  • Håll möblerna i bra skick: Magasinering är också ett bra sätt att skydda dina möbler från damm, smuts eller andra saker som kan skada möbeln.
  • Flexibilitet: Genom att boka magasinering kan du lagra och återanvända möbler när du faktiskt behöver dem. Det kan vara väldigt praktiskt om du exempelvis bor i ett temporärt boende, eller helt enkelt är sugen på att prova något nytt med inredningen utan att behöva göra dig av med dina gamla möbler.
  • Enklare flytt: Magasinering är också ett bra sätt att underlätta flytten genom att lagra dina möbler under övergångsperioden. Då slipper du tänka på detta och kan istället fokusera på själva flytten. Med hjälp av magasinering och en professionell flyttfirma i Stockholm kan du försäkra dig om att flytten går så smidigt som möjligt.

Lagerhotell

Vi kan även hjälpa till med annan typ av förvaring i vårt lagerhotell i Stockholm. När du utnyttjar ett lagerhotell betalar du bara för den platsen du behöver och inte en stor lagerlokal. Du kan enkelt köpa till mer plats om du expanderar vid ett senare tillfälle. Vi kan förvara allt från pallgods till maskiner.

Om du vill veta något om ditt lagersaldo kan du alltid kontakta oss för en uppdatering. Genom att låta oss ta hand om logistiken kan du fokusera på andra uppgifter i din kärnverksamhet. Ett sätt att bli effektivare med andra ord.

Vi hjälper dig med

Allt inom flytt, magasinering och flyttstädning