Om oss

Vi är medlem i Svenska Transportarbetareförbundet

Vår personal är försäkrad av Fora

Di Gasell – varje år delar Dagens Industri ut pris till landets snabbaste växande företag. Under 2018 tilldelades Flyttfirman Arbetspartner i Stockholm AB priset.

Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm

Flyttfirma Arbetspartner erbjuder allt inom flytt Stockholm  och inrikes Sverige. Vi erbjuder en säker flytt till bra priser.

Flyttfirma Arbetspartner har varit verksam sedan år 1994.

2019 Blev vi godkända av Arbetsmiljöverket som säker arbetsplats för våra anställda.

Vi är mycket stolta över att en stor andel av våra flyttuppdrag sker genom rekommendationer, referenser och återkommande kunder.

En säker flytt till bra pris
Vi utför kontorsflytt och privatflytt varje dag, även helger. Med över tjugofem lärorika år av olika flyttar och med åtta lastbilar av olika modeller anpassade för flytthjälp vågar vi påstå att vi löser det mesta som har med flytt och transport att göra.

Upp till bevis, vad kan vi göra för att hjälpa er? Oavsett om det gäller en transport av t.ex. en soffa, flytt av ett större bohag eller kontorsflytt. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för flytthjälp Stockholm idag!

Ni är varmt välkomna att ring oss på telefon 08-22 66 11 eller få  kostnadsförslag på din flytt genom att skicka en Offerförfrågan

Ansvar & Försäkring

Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm har trafiktillstånd enligt yrkestrafiklagen.
Avseende privatflytt följer vi Bohag 2010.pdf allmänna flyttbestämmelse för konsument. Avseende kontorsflytt följer vi Kontor_2003.pdf allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier.
Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB har Bohagsförsäkring hos If-försäkringar, detta innebär att ditt bohag är försäkrat under flytten med oss.

Flyttfirma Arbetspartner har Högsta Kreditvärdighet.

Ett axplock av våra företagskunder

Vi hjälper dig med

Allt inom flytt, magasinering och flyttstädning