Trafiktillstånd

Vi har trafiktillstånd som i enlighet med yrkestrafiklagen är ett krav för att få bedriva flyttverksamhet.

F-skattesedel

Arbetspartner är en seriös flyttfirma i Hägersten som från start 1994 haft godkänd F-skatt.

Försäkrad Flytt

Ditt bohag är försäkrat under hela flytten, vi har bohagsförsäkring hos If-försäkringar för er trygghet.

Flyttfirma i Hägersten

Arbetspartner är en flyttfirma Hägersten som erbjuder all typ av flytt inom Sveriges gränser. Bland flyttfirmor i Hägersten erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. Vi har arbetat med flytt sedan 1994 och har under åren skapat ett starkt rykte. Många av våra uppdrag kommer från återkommande kunder och rekommendationer.

Vi utför både kontorsflytt och privatflytt alla dagar i veckan. Det har vi gjort i över tjugo år. Idag har vi sex lastbilar i olika modeller, alla väl anpassade för flytthjälp. Med lång erfarenhet och goda resurser åtar vi oss de flesta uppdrag inom flytt och transport.

Flyttfirmor Stockholm - Flyttfirman Arbetspartner

Skicka snabboffert

  Företagskunder

  Få Flytthjälp i Hägersten

  Privatflytt

  Vi erbjuder privatflytt Hägersten och vårt löfte är att du enkelt kommer förstå våra avtal vid flytt. Det finns inga svåra termer, förvirrande villkor eller dolda avgifter. Vi ger alltid en offert med ett beräknat pris för er flytt, ni väljer sedan på egen hand om ni vill boka flytt hos oss.

  Företagsflytt

  Vi har lång erfarenhet av företagsflytt i Hägersten och vi har även stor förståelse för hur viktigt det är för företag att deras verksamhet flyttas effektivt. Det är därför viktigt att vi är överens om en tidsplan. Innan större kontorsflytt rekommenderar vi ett planeringsmöte.

  Dödsbo

  När någon går bort är det mycket att tänka på samtidigt behöver man bearbeta sorgen. Vi är alltid finkänsliga när vi hjälper dig med tömning av dödsbo i Hägersten. Det ni vill behålla transporterar vi till er, allt annat kör vi till välgörenhet eller till en återvinningscentral.

  Magasinering

  Ibland kan det bli ett glapp mellan utflyttning och inflyttning i den nya bostaden. Därför står vi till tjänst med magasinering i vårt uppvärmda lager. Här magasinerar vi i specialbyggda trälådor som skyddar mot damm. Era saker står i tryggt förvar hos oss tills ni behöver dem.

  Flyttstädning

  Vi hjälper er gärna med flyttstädning! Arbetspartner vet precis vilka moment som ingår i en flyttstädning och vi kan garantera att den blir godkänd av mäklare och hyresvärd. Vi städar hela 500 villor och lägenheter i och utanför Hägersten varje år och utför städning på ett fackmannamässigt sätt.

  Flyttkartonger

  När ni flyttar med oss får ni låna flyttkartonger utan extra kostnad! Vill ni få flyttkartongerna levererade tillkommer en avgift på 250 kronor, samma gäller för hämtning. Om ni istället hämtar och lämnar flyttkartongerna på egen hand tillkommer ingen avgift.

  Omdömen

  Kom Snabbt och hjälpte oss med vår flytt. Bra pris och bra service. Rekommenderas varmt!

  Rekommenderar varmt! kom i tid,snabba och effektiva killar. Bra pris också!

  Duktiga och trevliga killar som hjälpte oss med vår flytt.. Högeffektiva!!

  Bra pris,smidigt och snabbt , mycket trevliga killar. Mvh Hanna