Professionell Flytthjälp

Välkommen att anlinta Arbetspartner

Innehar F-skatt, försäkring och trafiktillstånd

Gratis offert

Gratis snabboffert

  Flyttfirma Högdalen

  Arbetspartner är en flyttfirma i Högdalen som erbjuder all typ av flytt inom Sveriges gränser. Bland flyttfirmor i Högdalen erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. Vi har arbetat med flytt sedan 1994 och har under åren skapat ett starkt rykte. Många av våra uppdrag kommer från återkommande kunder och rekommendationer.

  Vi utför både kontorsflytt och privatflytt alla dagar i veckan. Det har vi gjort i över tjugo år. Idag har vi sex lastbilar i olika modeller, alla väl anpassade för flytthjälp. Med lång erfarenhet och goda resurser åtar vi oss de flesta uppdrag inom flytt och transport.

  08 - 22 66 11

  info@arbetspartner.com

  Privatflytt / Bohagsflytt

  Vi erbjuder privatflytt Högdalen och vårt löfte är att du enkelt kommer förstå våra avtal vid flytt. Det finns inga svåra termer, förvirrande villkor eller dolda avgifter. Vi ger alltid en offert med ett beräknat pris för er flytt, ni väljer sedan på egen hand om ni vill boka flytt hos oss.

  Dödsbo

  När någon går bort är det mycket att tänka på samtidigt behöver man bearbeta sorgen. Vi är alltid finkänsliga när vi hjälper dig med tömning av dödsbo i Högdalen. Det ni vill behålla transporterar vi till er, allt annat kör vi till välgörenhet eller till en återvinningscentral.

  Flyttstädning

  Vi hjälper er gärna med flyttstädning! Arbetspartner vet precis vilka moment som ingår i en flyttstädning och vi kan garantera att den blir godkänd av mäklare och hyresvärd. Vi städar hela 500 villor och lägenheter i och utanför Högdalen varje år och utför städning på ett fackmannamässigt sätt.

  Företagsflytt / Kontorsflytt

  Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt i Högdalen och vi har även stor förståelse för hur viktigt det är för företag att deras verksamhet flyttas effektivt. Det är därför viktigt att vi är överens om en tidsplan. Innan större kontorsflytt rekommenderar vi ett planeringsmöte.

  Magasinering

  Ibland kan det bli ett glapp mellan utflyttning och inflyttning i den nya bostaden. Därför står vi till tjänst med magasinering i vårt uppvärmda lager. Här magasinerar vi i specialbyggda trälådor som skyddar mot damm. Era saker står i tryggt förvar hos oss tills ni behöver dem.

  Flyttkartonger

  När ni flyttar med oss får ni låna flyttkartonger utan extra kostnad! Vill ni få flyttkartongerna levererade tillkommer en avgift på 250 kronor, samma gäller för hämtning. Om ni istället hämtar och lämnar flyttkartongerna på egen hand tillkommer ingen avgift.

  4.9/5 av 100 kundomdömen

  Eftersom våra kunder varit väldigt nöjda och lämnat mycket positiva omdömen hos Reco så har vi blivit utsett till ”Rekommenderat företag” fem år i rad vilket vi är jättestolta över.

  Kundomdömen från Facebook

  Sigvard Rönn
  Sigvard Rönn
  2021-11-17
  rekommenderar
  Vi har använt Flyttfirma Arbetspartner igen. Alltid lika bra, smidigt och ett mycket trevligt bemötande
  Tommy Gunnarsson
  Tommy Gunnarsson
  2020-02-01
  rekommenderar
  Fantastisk flyttfirma! Otroligt hjälpsamma och flexibla! Rekommenderas varmt!
  Cecilia Arvinge
  Cecilia Arvinge
  2018-12-17
  rekommenderar
  Vi är så nöjda med företaget, bra kommunikation, effektivt, snabbt och flexibelt. Rekommenderas varmt!
  Virpi Vaarala
  Virpi Vaarala
  2018-12-03
  rekommenderar
  Ni är bästa� 3 proffs killar fixade allt��
  Renee Johansson
  Renee Johansson
  2018-05-22
  rekommenderar
  Fantastiskt bra service vid flyttbeställningen. 3 toppenbra killar med min flytt från Kristineberg till Stallarholmen. De lagade till och med hissen. Så nöjd kan varmt rekommendera er.
  Banafshe Fazli
  Banafshe Fazli
  2018-03-09
  rekommenderar
  Vi hade hjälp av Peter och Ludde med vår flytt. Jättetrevliga och professionella! Vi är så nöjda! Kan varmt rekommendera den här flyttfirman! ��
  Helen Haglund
  Helen Haglund
  2018-01-29
  rekommenderar
  Flytten har gått kanonbra tack vare flyttfirma Arbetspartner i Stockholm. 4 flyttgubbar (Erik, Peter, Nicolai och Mischa, ni är mina hjältar) De slet som djur i lördags mellan 8 och 23. Inte en enda tjurig gubbe under hela tiden. Vi kan med glädje rekommendera Arbetspartner.
  Hanna Hedlund
  Hanna Hedlund
  2016-12-01
  rekommenderar
  Hade bokat företaget för ett flyttjobb. Det visade sig sedan att det blev mer eller mindre snökaos den aktuella dagen. Vi hade hyrt en egen stor lastbil och ville endast ha hjälp med att bära. 40 minuter innan utsatt tid ringer man från detta företag och meddelar att man inte kan komma pga snön. Inte tidigt på morgonen så vi kunda avboka lastbilen utan 40 minuter innan. Vi försökte förklara att kollektivtrafiken gick som vanligt och att vi hyrt en stor bil till en ganska dyr kostnad men det var kalla handen att försöka hjälpa till vidare. Man bemödade sig inte ens att ringa upp och kolla hur det gick för oss eller försöka få in folk via kollektivtrafik eller alternatvit ringa runt och försöka lösa det för oss som faktiskt hade ett bokat jobb. Vi kom iaf till platsen och som tur var fanns det efter mycket om och men en annan flyttfirma som kunde hjälpa till genom att deras gubbar helt enkelt tog tunnelbanan in och genomförde jobbet! Bilen hade vi ju på plats. Kände oss riktigt lämnade i sticket av denna firma. Hade fått rekomendationer att anlita denna firma men kan tyvärr inte på något sätt föra dessa vidare.

  Anlita flytthjälp i Högdalen - tips

  Är det dags att flytta till nytt hus eller kanske nya företagslokaler? Då är det många praktiska bitar som ska vara på plats. Du behöver bland annat flyttstäda och här är det stående tipset att anlita professionell flytthjälp Högdalen.

  Här kan du läsa mer om vad du bör tänka på när du ska anlita flytthjälp - häng med!

  Offert flytthjälp

  Ett viktigt tips när du börjar leta firmor som erbjuder professionell flytthjälp Högdalen är att alltid begära offert. De flesta aktörer offererar helt gratis, men du bör alltid kontrollera om företaget tar betalt för att ge dig en offert.

  När du har begärt offert från några intressanta flyttfirmor kan du enkelt jämföra vad som ingår och vad det slutliga priset är. Vissa gånger kan ett billigt pris locka, men det är viktigt att noga kontrollera vad som faktiskt erbjuds.

  Planera datum

  Du får absolut inte missa att planera in flytthjälpen utifrån övriga datum som gäller för flytten. Att boka flytthjälp allt för tidigt är inte särskilt praktiskt, men heller inte för sent. Se till att ha hundra procent koll på vilka datum som gäller för utflytt och även tillgång till det nya huset. Boka sedan in ett datum för flytthjälp som känns rimligt i förhållande till det.

  Om du flyttar centralt i Högdalen kan det vara bra att kolla upp vilka parkeringsmöjligheter som finns inför flytten. På helgdagar kan det exempelvis vara andra regler som gäller vid parkering eller avlastning. Anlitar du en professionell firma för flytthjälp kontrollerar de oftast det på förhand och de kan även hjälpa till med att ansöka om parkeringstillstånd.

  Att välja rätt flyttföretag i Högdalen

  Letar du efter en bra och pålitlig flyttfirma? Då har du kommit rätt! Vi hjälper till med allt som rör flytten i form av packning och leverans. Har du tunga och stora möbler är det inga problem då vi på flyttfirma i Högdalen även hjälper till med detta.

  Det krävs en viss teknik och kunskap när det kommer till flyttning av stora och tunga möbler. Vi rekommenderar därför att anställa ett flyttföretag som vet vad de gör. Skulle det vara så att du endast har några flyttkartonger så hjälper vi givetvis till ändå.

  Få en kostnadsfri offert

  När du anställer ett flyttbolag i Högdalen så får du först och främst en kostnadsfri offert. Själva kostnaden för flytten beror dels på hur mycket saker som ska flyttas samt hur enkelt/svårt det är. Finns det många trappor eller är det en svår väg till byggnaden kan det bli extra kostnader då det blir svårare att bära. Det är därför bra att be om en offer först för att båda partnerna ska vara nöjda.

  Nöjda kunder

  Vi ser även till att hela processen går precis som du tänkt. Föredrar du att packa själv så är det inga problem. Vi hjälper till med det du behöver även om det bara skulle vara bärning och körning. Alla våra flyttarbetare har alla erfarenhet av olika typer av flytter, både stora och små. Vi kan därför se till att erbjuda kompetent folk som vet vad de gör. Bor man litet så kan det vara klurigt att få ut möblerna till exempel. Då kan det hända att man behöver ta till några knep för att lyckas.