Professionell Flytthjälp

Välkommen att anlinta Arbetspartner

Innehar F-skatt, försäkring och trafiktillstånd

Gratis offert

Gratis snabboffert

  Flyttfirma Solna

  Arbetspartner är en flyttfirma i Solna som erbjuder all typ av flytt inom Sveriges gränser. Bland flyttfirmor i Solna erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. Vi har arbetat med flytt sedan 1994 och har under åren skapat ett starkt rykte. Många av våra uppdrag kommer från återkommande kunder och rekommendationer.

  Vi utför både kontorsflytt och privatflytt alla dagar i veckan. Det har vi gjort i över tjugo år. Idag har vi sex lastbilar i olika modeller, alla väl anpassade för flytthjälp. Med lång erfarenhet och goda resurser åtar vi oss de flesta uppdrag inom flytt och transport.

  08 - 22 66 11

  info@arbetspartner.com

  Privatflytt / Bohagsflytt

  Vi erbjuder privatflytt Solna och vårt löfte är att du enkelt kommer förstå våra avtal vid flytt. Det finns inga svåra termer, förvirrande villkor eller dolda avgifter. Vi ger alltid en offert med ett beräknat pris för er flytt, ni väljer sedan på egen hand om ni vill boka flytt hos oss.

  Dödsbo

  När någon går bort är det mycket att tänka på samtidigt behöver man bearbeta sorgen. Vi är alltid finkänsliga när vi hjälper dig med tömning av dödsbo i Solna. Det ni vill behålla transporterar vi till er, allt annat kör vi till välgörenhet eller till en återvinningscentral.

  Flyttstädning

  Vi hjälper er gärna med flyttstädning! Arbetspartner vet precis vilka moment som ingår i en flyttstädning och vi kan garantera att den blir godkänd av mäklare och hyresvärd. Vi städar hela 500 villor och lägenheter i och utanför Solna varje år och utför städning på ett fackmannamässigt sätt.

  Företagsflytt / Kontorsflytt

  Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt i Solna och vi har även stor förståelse för hur viktigt det är för företag att deras verksamhet flyttas effektivt. Det är därför viktigt att vi är överens om en tidsplan. Innan större kontorsflytt rekommenderar vi ett planeringsmöte.

  Magasinering

  Ibland kan det bli ett glapp mellan utflyttning och inflyttning i den nya bostaden. Därför står vi till tjänst med magasinering i vårt uppvärmda lager. Här magasinerar vi i specialbyggda trälådor som skyddar mot damm. Era saker står i tryggt förvar hos oss tills ni behöver dem.

  Flyttkartonger

  När ni flyttar med oss får ni låna flyttkartonger utan extra kostnad! Vill ni få flyttkartongerna levererade tillkommer en avgift på 250 kronor, samma gäller för hämtning. Om ni istället hämtar och lämnar flyttkartongerna på egen hand tillkommer ingen avgift.

  4.9/5 av 100 kundomdömen

  Eftersom våra kunder varit väldigt nöjda och lämnat mycket positiva omdömen hos Reco så har vi blivit utsett till ”Rekommenderat företag” fem år i rad vilket vi är jättestolta över.

  Kundomdömen från Facebook

  Sigvard Rönn
  Sigvard Rönn
  2021-11-17
  rekommenderar
  Vi har använt Flyttfirma Arbetspartner igen. Alltid lika bra, smidigt och ett mycket trevligt bemötande
  Tommy Gunnarsson
  Tommy Gunnarsson
  2020-02-01
  rekommenderar
  Fantastisk flyttfirma! Otroligt hjälpsamma och flexibla! Rekommenderas varmt!
  Cecilia Arvinge
  Cecilia Arvinge
  2018-12-17
  rekommenderar
  Vi är så nöjda med företaget, bra kommunikation, effektivt, snabbt och flexibelt. Rekommenderas varmt!
  Virpi Vaarala
  Virpi Vaarala
  2018-12-03
  rekommenderar
  Ni är bästa� 3 proffs killar fixade allt��
  Renee Johansson
  Renee Johansson
  2018-05-22
  rekommenderar
  Fantastiskt bra service vid flyttbeställningen. 3 toppenbra killar med min flytt från Kristineberg till Stallarholmen. De lagade till och med hissen. Så nöjd kan varmt rekommendera er.
  Banafshe Fazli
  Banafshe Fazli
  2018-03-09
  rekommenderar
  Vi hade hjälp av Peter och Ludde med vår flytt. Jättetrevliga och professionella! Vi är så nöjda! Kan varmt rekommendera den här flyttfirman! ��
  Helen Haglund
  Helen Haglund
  2018-01-29
  rekommenderar
  Flytten har gått kanonbra tack vare flyttfirma Arbetspartner i Stockholm. 4 flyttgubbar (Erik, Peter, Nicolai och Mischa, ni är mina hjältar) De slet som djur i lördags mellan 8 och 23. Inte en enda tjurig gubbe under hela tiden. Vi kan med glädje rekommendera Arbetspartner.
  Hanna Hedlund
  Hanna Hedlund
  2016-12-01
  rekommenderar
  Hade bokat företaget för ett flyttjobb. Det visade sig sedan att det blev mer eller mindre snökaos den aktuella dagen. Vi hade hyrt en egen stor lastbil och ville endast ha hjälp med att bära. 40 minuter innan utsatt tid ringer man från detta företag och meddelar att man inte kan komma pga snön. Inte tidigt på morgonen så vi kunda avboka lastbilen utan 40 minuter innan. Vi försökte förklara att kollektivtrafiken gick som vanligt och att vi hyrt en stor bil till en ganska dyr kostnad men det var kalla handen att försöka hjälpa till vidare. Man bemödade sig inte ens att ringa upp och kolla hur det gick för oss eller försöka få in folk via kollektivtrafik eller alternatvit ringa runt och försöka lösa det för oss som faktiskt hade ett bokat jobb. Vi kom iaf till platsen och som tur var fanns det efter mycket om och men en annan flyttfirma som kunde hjälpa till genom att deras gubbar helt enkelt tog tunnelbanan in och genomförde jobbet! Bilen hade vi ju på plats. Kände oss riktigt lämnade i sticket av denna firma. Hade fått rekomendationer att anlita denna firma men kan tyvärr inte på något sätt föra dessa vidare.

  Anlita flyttfirma i Solna

  Behöver du hjälp med en flytt i Solna? Då finns det många praktiska saker att tänka på. Flyttstädning är en viktig del av processen, och det kan vara en god idé att anlita professionell flytthjälp i Solna för att underlätta arbetet. Här är några tips att tänka på när du letar efter en lämplig flyttfirma.

  Offert för flytthjälp

  En viktig faktor är att begära en offert från olika företag. De flesta företag erbjuder gratis offert, men det kan vara klokt att kontrollera om det finns några avgifter för detta.

  Planera datumet

  När du har fått offert från olika flyttfirmor kan du jämföra vad som ingår i priset och vad det slutliga priset blir. Tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Det är viktigt att kontrollera vad som faktiskt ingår i tjänsten, för att undvika obehagliga överraskningar senare.

  Anlita en pålitlig flyttfirma i Solna

  Anlita pålitlig flytthjälp i Solna Ska du flytta till nytt hus eller nya företagslokaler i Solna? Det finns mycket att tänka på när du ska flytta och en viktig del är att hitta en pålitlig och kompetent flyttfirma. Hos oss på Flyttfirma Solna kan du få hjälp med allt från packning till leverans, oavsett om det gäller tunga möbler eller bara några flyttkartonger.

  Få en kostnadsfri offert på flytthjälp i Solna

  Vi har den tekniska kunskapen som krävs för att hantera stora och tunga möbler på ett säkert sätt. Om du har många trappor eller om vägen till byggnaden är svår kan det tillkomma extra kostnader. Därför erbjuder vi en kostnadsfri offert där du kan se vad som ingår och vad det slutliga priset blir.

  Nöjda kunder

  Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med hela processen, från packning till leverans. Om du vill packa själv går det bra, och vi kan hjälpa till med det du behöver, oavsett om det bara är bärning och körning. Våra erfarna flyttarbetare är specialiserade på olika typer av flyttar, så oavsett hur liten eller stor din flytt är kan vi se till att erbjuda den kompetens och erfarenhet som behövs.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt.

  28 års erfarenhet som flyttfirma i Solna

  Vi har arbetat som flyttfirma i Solna i 28 år och har därför lång och bred erfarenhet av flyttningar i området. Vi är medvetna om hur viktigt det är med detaljerad planering och god lokalkännedom, särskilt med tanke på trånga gator och svår parkering i Solna. Därför är det avgörande att välja rätt storlek på lastbil och antal flyttarbetare för en smidig och säker flyttning.

  Det självklara valet av flyttfirma i Solna

  Vi är det självklara valet när det gäller flyttfirma i Solna, oavsett om det rör sig om privatflytt, företagsflytt, transport av några få möbler eller tunga föremål som piano. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  En trygg flyttfirma i Solna

  Som en trygg flyttfirma i Solna har vi alla nödvändiga tillstånd och försäkringar för att utföra flyttningar. Vi följer Bohag 2010 för privatflytt och Kontor 2003 för företagsflytt. Dessutom har vi kollektivavtal och är godkända som säker arbetsplats av arbetsmiljöverket. Våra lastbilar är miljövänliga och uppfyller kraven för Euro 6.

  Hur vi jobbar som flyttfirma i Solna

  Vi är en erfaren flyttfirma i Solna och vi förstår vikten av att ha en noggrann och utförlig planering inför flytten. Vi har 28 års erfarenhet som flyttfirma i Solna och god lokalkännedom, vilket gör att vi vet vilken storlek på lastbil och antal flyttkillar som krävs för att genomföra en flytt smidigt och säkert.

  Vi är det självklara valet när det gäller flyttfirma i Solna, oavsett om det handlar om en privat- eller företagsflytt eller bara en transport av några få möbler. Vi har samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för en trygg flytt.

  Vi plastar, emballerar och skyddar era saker på bästa sätt under flytten, och vi erbjuder även packhjälp och flyttstädning i samband med er flytt. Vi har även eget magasin i temperaturstyrda förvaringslokaler i Stockholm för er som behöver extra utrymme.

  Vi tar hänsyn till känsliga hissar och entréer och hjälper er med t.ex. täckpapp vid ömtåliga golv. Hos oss kan ni låna flyttkartonger kostnadsfritt och på vår hemsida hittar ni en checklista för er flytt med tips och ideer för bästa utförande. Vi har fått många rekommendationer och återkommande kunder genom åren och vi är stolta över att en stor del av vår verksamhet drivs av detta.