Professionell Flytthjälp

Välkommen att anlinta Arbetspartner

Innehar F-skatt, försäkring och trafiktillstånd

Gratis offert

Gratis snabboffert

  Flyttfirma Täby

  Arbetspartner är en flyttfirma i Täby som erbjuder all typ av flytt inom Sveriges gränser. Bland flyttfirmor i Täby erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. Vi har arbetat med flytt sedan 1994 och har under åren skapat ett starkt rykte. Många av våra uppdrag kommer från återkommande kunder och rekommendationer.

  Vi utför både kontorsflytt och privatflytt alla dagar i veckan. Det har vi gjort i över tjugo år. Idag har vi sex lastbilar i olika modeller, alla väl anpassade för flytthjälp. Med lång erfarenhet och goda resurser åtar vi oss de flesta uppdrag inom flytt och transport.

  08 - 22 66 11

  info@arbetspartner.com

  Privatflytt / Bohagsflytt

  Vi erbjuder privatflytt Täby och vårt löfte är att du enkelt kommer förstå våra avtal vid flytt. Det finns inga svåra termer, förvirrande villkor eller dolda avgifter. Vi ger alltid en offert med ett beräknat pris för er flytt, ni väljer sedan på egen hand om ni vill boka flytt hos oss.

  Dödsbo

  När någon går bort är det mycket att tänka på samtidigt behöver man bearbeta sorgen. Vi är alltid finkänsliga när vi hjälper dig med tömning av dödsbo i Täby. Det ni vill behålla transporterar vi till er, allt annat kör vi till välgörenhet eller till en återvinningscentral.

  Flyttstädning

  Vi hjälper er gärna med flyttstädning! Arbetspartner vet precis vilka moment som ingår i en flyttstädning och vi kan garantera att den blir godkänd av mäklare och hyresvärd. Vi städar hela 500 villor och lägenheter i och utanför Täby varje år och utför städning på ett fackmannamässigt sätt.

  Företagsflytt / Kontorsflytt

  Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt i Täby och vi har även stor förståelse för hur viktigt det är för företag att deras verksamhet flyttas effektivt. Det är därför viktigt att vi är överens om en tidsplan. Innan större kontorsflytt rekommenderar vi ett planeringsmöte.

  Magasinering

  Ibland kan det bli ett glapp mellan utflyttning och inflyttning i den nya bostaden. Därför står vi till tjänst med magasinering i vårt uppvärmda lager. Här magasinerar vi i specialbyggda trälådor som skyddar mot damm. Era saker står i tryggt förvar hos oss tills ni behöver dem.

  Flyttkartonger

  När ni flyttar med oss får ni låna flyttkartonger utan extra kostnad! Vill ni få flyttkartongerna levererade tillkommer en avgift på 250 kronor, samma gäller för hämtning. Om ni istället hämtar och lämnar flyttkartongerna på egen hand tillkommer ingen avgift.

  4.9/5 av 100 kundomdömen

  Eftersom våra kunder varit väldigt nöjda och lämnat mycket positiva omdömen hos Reco så har vi blivit utsett till ”Rekommenderat företag” fem år i rad vilket vi är jättestolta över.

  Kundomdömen från Facebook

  Sigvard Rönn
  Sigvard Rönn
  2021-11-17
  rekommenderar
  Vi har använt Flyttfirma Arbetspartner igen. Alltid lika bra, smidigt och ett mycket trevligt bemötande
  Tommy Gunnarsson
  Tommy Gunnarsson
  2020-02-01
  rekommenderar
  Fantastisk flyttfirma! Otroligt hjälpsamma och flexibla! Rekommenderas varmt!
  Cecilia Arvinge
  Cecilia Arvinge
  2018-12-17
  rekommenderar
  Vi är så nöjda med företaget, bra kommunikation, effektivt, snabbt och flexibelt. Rekommenderas varmt!
  Virpi Vaarala
  Virpi Vaarala
  2018-12-03
  rekommenderar
  Ni är bästa� 3 proffs killar fixade allt��
  Renee Johansson
  Renee Johansson
  2018-05-22
  rekommenderar
  Fantastiskt bra service vid flyttbeställningen. 3 toppenbra killar med min flytt från Kristineberg till Stallarholmen. De lagade till och med hissen. Så nöjd kan varmt rekommendera er.
  Banafshe Fazli
  Banafshe Fazli
  2018-03-09
  rekommenderar
  Vi hade hjälp av Peter och Ludde med vår flytt. Jättetrevliga och professionella! Vi är så nöjda! Kan varmt rekommendera den här flyttfirman! ��
  Helen Haglund
  Helen Haglund
  2018-01-29
  rekommenderar
  Flytten har gått kanonbra tack vare flyttfirma Arbetspartner i Stockholm. 4 flyttgubbar (Erik, Peter, Nicolai och Mischa, ni är mina hjältar) De slet som djur i lördags mellan 8 och 23. Inte en enda tjurig gubbe under hela tiden. Vi kan med glädje rekommendera Arbetspartner.
  Hanna Hedlund
  Hanna Hedlund
  2016-12-01
  rekommenderar
  Hade bokat företaget för ett flyttjobb. Det visade sig sedan att det blev mer eller mindre snökaos den aktuella dagen. Vi hade hyrt en egen stor lastbil och ville endast ha hjälp med att bära. 40 minuter innan utsatt tid ringer man från detta företag och meddelar att man inte kan komma pga snön. Inte tidigt på morgonen så vi kunda avboka lastbilen utan 40 minuter innan. Vi försökte förklara att kollektivtrafiken gick som vanligt och att vi hyrt en stor bil till en ganska dyr kostnad men det var kalla handen att försöka hjälpa till vidare. Man bemödade sig inte ens att ringa upp och kolla hur det gick för oss eller försöka få in folk via kollektivtrafik eller alternatvit ringa runt och försöka lösa det för oss som faktiskt hade ett bokat jobb. Vi kom iaf till platsen och som tur var fanns det efter mycket om och men en annan flyttfirma som kunde hjälpa till genom att deras gubbar helt enkelt tog tunnelbanan in och genomförde jobbet! Bilen hade vi ju på plats. Kände oss riktigt lämnade i sticket av denna firma. Hade fått rekomendationer att anlita denna firma men kan tyvärr inte på något sätt föra dessa vidare.

  Anlita flytthjälp i Täby – Tips

  Behöver du flytta till nya bostads- eller företagslokaler? Då är det viktigt att ha alla praktiska bitar på plats. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att anlita en professionell flyttfirma i Täby för att hjälpa till med flyttstädningen.

  Offert för flytthjälp i Täby

  När du letar efter en flyttfirma i Täby är det viktigt att begära en offert från flera olika företag. De flesta firmor erbjuder gratis offert, men det är alltid bra att kontrollera om det finns några avgifter för att få en offert.

  När du har fått offert från olika företag kan du enkelt jämföra pris och vad som ingår i deras tjänster. Det billigaste priset är inte alltid det bästa alternativet, så det är viktigt att kontrollera vad som faktiskt ingår i flyttföretagets tjänster.

  Planera datum för flytten

  Det är också viktigt att planera flyttdatumet i förväg, så att det passar med de andra planerade datumen för flytten. Det är bäst att boka flytthjälp när du har full koll på datumet för utflytt och tillgången till det nya huset. Se till att välja ett datum som fungerar bra i förhållande till dina andra planer.

  Om du flyttar till en central del av Täby är det viktigt att undersöka parkeringsmöjligheterna inför flytten. Under helgdagar kan det finnas andra parkeringsregler att ta hänsyn till. Om du anlitar en professionell flyttfirma kan de hjälpa dig att ansöka om parkeringstillstånd i förväg.

  Så väljer du rätt flyttfirma i Täby

  Letar du efter pålitlig och kunnig hjälp vid flytt? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder fullständig flytthjälp inklusive packning och transport, även av tunga och stora möbler. Flyttning av stora och tunga föremål kräver viss teknik och expertis, och vi rekommenderar därför att anlita en professionell flyttfirma i Täby som vet vad de gör. Vi hjälper självklart även till med mindre flyttlass.

  Få en kostnadsfri offert

  När du anlitar oss för din flytt i Täby får du först och främst en gratis offert. Kostnaden för flytten beror på antalet föremål som ska flyttas samt hur lätt/svårt det är att transportera dem. Om det finns många trappor eller om det är svårt att komma till byggnaden kan det medföra extra kostnader. Därför är det bäst att begära en offert i förväg för att undvika missförstånd.

  Nöjda kunder

  Vi ser till att hela flyttprocessen går smidigt och enligt dina önskemål. Om du vill packa själv så hjälper vi dig gärna med resten av flytten, inklusive lastning och transport. Våra flyttarbetare har lång erfarenhet av olika typer av flyttar, både stora och små, och kan därför erbjuda kvalificerad hjälp. Om du bor i en trång lägenhet kan det vara svårt att få ut möblerna, men vi har alltid några tricks upp i ärmen för att lyckas.

  28 års erfarenhet som flyttfirma i Täby

  Med 28 års erfarenhet som flyttfirma i Täby, förstår vi vikten av noggrann planering och god lokalkännedom. Då flera adresser i Täby är trånga och svåra att parkera på, är det viktigt att som flyttfirma välja rätt storlek på lastbil och antal flyttkillar för en smidig och effektiv flytt.

  Det självklara valet av flyttfirma i Täby

  Oavsett om du planerar en privatflytt, en företagsflytt i Täby eller bara behöver transportera enstaka möbler eller tungt gods, är vi det självklara valet av flyttfirma. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  En trygg flyttfirma i Täby

  Vi är en trygg flyttfirma i Täby och har alla nödvändiga tillstånd och försäkringar för att genomföra er flytt på ett säkert sätt. Vi följer Bohag 2010 för privatflytt och Kontor 2003 för företagsflytt och är godkända som säker arbetsplats av Arbetsmiljöverket. Våra lastbilar är dessutom miljöanpassade och uppfyller kraven för Euro 6.

  Vårt arbetssätt som flyttfirma i Täby

  Sedan vi startade vår verksamhet 1994 har vi fått många återkommande kunder och rekommendationer, vilket idag driver en stor del av vår verksamhet. Vi är stolta och glada över det.

  När vi utför en flytt tar vi hand om ert bohag eller företag på bästa möjliga sätt. Vi plastar, emballerar och skyddar era saker för att se till att allt ser ut som innan ni flyttade. Vi har också en checklista för flytten på vår hemsida där ni kan hitta tips och idéer för bästa utförande.

  Om ni behöver hjälp med packning i samband med flytten ordnar vi allt, från hela bohaget till endast ömtåligt porslin.

  När ni väljer oss som er flyttfirma i Täby får ni låna flyttkartonger kostnadsfritt. Hos oss kan ni också hitta allt material ni behöver för en lyckad flytt.

  Vi erbjuder också flyttstädning med nöjd kund-garanti.

  Om ni står mellan två boenden eller behöver extra utrymme har vi ett eget magasin med temperaturstyrda förvaringslokaler i Stockholm.

  Som flyttfirma i Täby vet vi att en känslig hiss eller entré behöver skyddas. Om ni har ömtåliga golv så hjälper vi er att täcka dem med papp.